Solid Friends

Solid Friends…….the place 2 be!!!

Ben je tussen de 15 en 20 jaar? Zoek je een leuke en gezellige groep om mee op te trekken? Heb je behoefte om samen met anderen je geloof te verdiepen en elkaar te steunen in het geloof en in je dagelijkse leven? Kom dan elke zondagavond om 18.30 tot 20.00 uur.

Wat doen we allemaal?
Elke week is er een programma voorbereidt door de leiding of door een groepje jongeren. In de programma’s mag je ontdekken wat de waarde is van het volgen van Jezus, hoe je je geloof met vrienden kunt delen en hoe je in de gemeente actief kunt zijn. We hebben thema’s over bijvoorbeeld geloofshelden, de profeten, en komen meer complexe Bijbelboeken zoals openbaring aan de orde. Daarnaast zijn er ook thema’s uit het dagelijks leven opgenomen zoals: single zijn, schoonheidsideaal, orgaandonatie en wetenschap.

Daarnaast doen we ook leuke activiteiten samen, zoals een kerstgala, zwemmen, een gezellige BBQ en als klap op de vuurpijl gaan we op kamp! In dit weekend leer je elkaar goed kennen en gaan we samen de diepte in met thema’s zoals : I’ll be Back (wat gebeurt er als Jezus komt?) en @HisFeet (hoe kun je dicht bij Jezus komen).

Ben je nieuwsgierig en ben je op zoek naar een gezellige groep die je bemoedigt en steunt in je geloof en in je dagelijks leven? Kom dan naar Solid Friends!!

Sundaynight 18.30 Be there!!!!