Rock Solid

Rock Solid

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

ROCK SOLID……..Echt iets voor jou!

Ben je in de leeftijd van 12 t/m 15? Hou je van een spelletje en dolletje op zijn tijd? Ben je nieuwsgierig naar God? Wil je weten wat jouw leeftijdsgenoten vinden van geloof, gamen, school, kleding enz. zeg maar alles wat jou bezig houdt? Kom dan elke zondagavond om 18.30 uur tot 20.00.

Wat doen we allemaal?

We hebben elke keer een fantastisch programma voor jullie, vol sport en spel, discussies en niet te vergeten de uitsmijter van de week. Jouw mening is onwijs belangrijk en daar luisteren we naar. Ook zoeken we in de bijbel naar wat God hierover zegt.

Dus wil je de week goed beginnen en heb je geen zin om je zondagavond te vervelen kom dan naar Rock Solid en neem gerust een vriend of vriendin mee.

image
image

You're so welcome!


Waar en Wanneer?

Zondagavond 18.30 - 20.00 uur Dwarsdiep 9 Nieuw- Buinen

Meer info?

richardhospers@gmail.com

Hoe oud moet je zijn?

Tussen de 12 en 15 jaar

image

Richard

leiding

Richard is niet gek maar soms een vliegtuig. Aardige kerel en draait al 80 jaar mee als leiding en daardoor erg veel ervaring vindt hij zelf. Gelukkig is hij niet de enige leiding. Richard is in het dagelijks leven werkzaam als vormgever bij een reclamebureau.

image

Jan

leiding

Jan houdt erg van de natuur en dus van een schoon bos. Bescheiden kerel maar erg grappig zonder het zelf te weten!!! Maar kan ook serieus zijn...soms. Jan is it-specialist bij een grote energiemaatschappij.

image

Sarah

Leiding

Gelukkig hebben we Sarah nog. De enige vrouw maar ze heeft alles onder controle. Alles tot in de puntjes geregeld en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze kan geweldig koken en ze is ook nog eens super lief!!! Sarah is lerares voortgezet onderwijs.