Connect

Connect

Wij zijn een gezellige groep jonge mensen die opzoek zijn naar verbinding met God en elkaar.

Ons verlangen is om in een huiskamersetting samen te komen om zo een intieme relatie met God, maar ook met elkaar op te bouwen. Eén keer in de twee weken komen we samen om meer over God te leren. Dit doen we met behulp van een leesplan of een bijbelgedeelte. We proberen dit toe te passen in onze dagelijkse levens, we behandelen vragen en bemoedigen elkaar hierin.

Ook is er tijd voor gezelligheid en doen we elke avond een studentikoos spelletje zoals een Bijbelse 30 Seconds, Dilemma’s op dinsdag of Blackstories. Houd je dus van winnen of kun je goed tegen je verlies? Dan wil je deze avond echt niet missen!

Omdat deze avond gaat over connecten met elkaar, maakt het niet uit of je wel of geen kerkelijke achtergrond hebt of bij onze kerk aangesloten zit. Ons verlangen is om meer over God te leren en dit echt toepasbaar te maken in onze levens.

Oja, waar en wanneer worden deze avonden gehouden? We komen samen in één van de huiskamers van de groepsleden en het is altijd op een doordeweekse avond.

Ben je ongeveer tussen de 18 en 28 jaar oud? Wil je meer leren van Jezus? Wil je optrekken met leeftijdsgenoten? Connect dan met ons!

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor Connect, mail dan naar Salome → hetismijsalome@gmail.com