Bezoek je onze kerk voor het eerst?

Bezoek je onze kerk voor het eerst?

Wat leuk dat je bij ons langs komt! Hieronder staat een lijst met veelgestelde vragen.

Kan ik gewoon langskomen?
Helaas kan dat niet op dit moment. We houden onze kerkdiensten volgens de richtlijnen van het RIVM. Er kunnen daarom een maximaal aantal bezoekers komen. Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor een dienst.

Waar staat de kerk?
Onze kerk staat op de grens van Drenthe en Groningen aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen. 

Hoe laat begint de dienst?
De zondagochtend dienst begint om 9:30 uur.

Waar moet ik parkeren?
Je auto parkeer je op de parkeerstroken langs het Dwarsdiep en Dwarskade. Fietsen kunnen naast de hoofdingang geparkeerd worden. Wil je er rekening mee houden dat de parkeerplaatsen voor de kerk bestemd zijn voor mensen die slecht te been zijn. Op de grasvelden langs de straat mag niet geparkeerd worden.

Wat voor kleren moet ik aan?
Kom zoals je bent. We hebben geen dress code!

Waar kunnen mijn kinderen naar toe?
Voor kinderen zijn er tijdens de zondagochtend dienst verschillende groepen. Baby’s en peuters tot en met 3 jaar kunnen naar de crèche. Voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar is er zondagsschool.

Hoe gaat de zondagochtend dienst?
Elke zondagochtend wordt er samen gezongen met het aanbiddingsteam. Je kunt de teksten lezen op het scherm en meezingen als je dat wil. We lezen uit de bijbel. Elke dienst verzorgt een spreker de preek. Deze zijn toepasbaar in het dagelijks leven. De dienst duurt ongeveer anderhalve uur. Er staat altijd iemand een gastheer- of vrouw klaar om je wegwijs te maken. Voel je vrij om ons aan te spreken!

Heb je vragen of opmerkingen nadat bij ons bent geweest? Laat het ons dan weten.