Eredienst met de viering van het Heilig Avondmaal

Eredienst met de viering van het Heilig Avondmaal

Dwarsdiep 9, Nieuw Buinen

time 09:30

06/01/2019

Eredienst
Iedereen is welkom in deze dienst. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er crèche. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen met de zondagsschool.

Avondmaal
Tijdens deze dienst vieren we het heilig avondmaal. Je mag deelnemen aan het Avondmaal als je gelooft dat Jezus ook voor jouw zonden gestorven is aan het kruis en weer is opgestaan.

Collecte
Deze morgen is er een collecte bestemd voor het werk in de gemeente en een collecte bestemd voor Stichting Bij Hem. Voor meer informatie kijk op
http://www.bijhem.net

Schriftlezing en preek
De schriftlezing en preek worden verzorgd door Jouke Janze. Er wordt gelezen uit Lukas 12:13-21.

Zangleiding
De zang wordt geleid door Judith van Herk en begeleid door het combo van de gemeente.

Wie is Jouke Janze
Ik ben Jouke Janze en woon in Groningen, in de wijk Beijum. Ik ben getrouwd met Judith en vader van vier kinderen. Wij zijn een BijHem Community begonnen, omdat we het belangrijk vinden dat dorpen, wijken en mensen tot bloei komen. We ondernemen allerlei dingen op het gebied van zingeving, zorg en jeugd. Zo houden we eens per twee een buurtmaaltijd en voetballen we met hangjongeren. Meer hierover vind je op op onze website www.bijhem.net. Ik zie er naar uit om zondag het Woord met jullie te delen, we gaan het hebben over Lukas 12:13-21.