Eredienst

Eredienst

Dwarsdiep 9, Nieuw Buinen

time 09:30

13/01/2019

Eredienst
Iedereen is welkom in deze dienst. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er crèche. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen met de zondagsschool.

Collecte
Deze morgen worden er twee collectes gehouden. De eerste is bestemd voor de Gemeente. De tweede is voor huisvesting. Bij de uitgang van de kerkzaal is de collecte voor de Voedselbank van Nieuw Buinen

Schriftlezing en preek
De schriftlezing en preek worden verzorgd door Charles Campbell.

Zangleiding
De zang wordt geleid door Jan Hofman en begeleid door het combo van de gemeente.

Wie is Charles Campbell
Mijn naam is Charles Campbell, 56 Jaar, getrouwd en 3 inmiddels uitwonende kinderen. Ik ben geboren in Suriname en op mijn 13e met mijn moeder naar Nederland verhuisd. Ik woon in Assen en ben ik 1980 tot levend geloof gekomen. Ik heb 15 jaar gediend in de Pgem  Assen. Ik was betrokken bij het jeugd – en tienerwerk. Mijn grootste hobby is muziek. Hierdoor ben ik als worshipleader betrokken geraakt bij tieneropwekking en dat heb ik zo’n 15 jaar gedaan. Ik heb ook de tiener – en jeugdbands gecoacht in de Baptistengemeente Drachten en ben als worshipleader betrokken bij het tienerevent Square. Ik ga daarnaast voor in tiener-, jeugd en volwassen diensten door het hele land en daarbuiten. Ik werk momenteel als psychiatrisch verpleegkundige i.o bij Lentis Maasheerd.  Ik probeer zo eerlijk en open mogelijk iedereen te behandelen m.a.w. ik probeer geen onderscheid te maken. Ik wil heel graag in duidelijke, begrijpelijke taal het woord van God doorgeven.