Eredienst

Eredienst

Dwarsdiep 9, Nieuw Buinen

time 09:30

11/11/2018

Eredienst
Iedereen is welkom in deze dienst. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er crèche. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen met de zondagsschool.

Collecte
Deze morgen worden er twee collectes gehouden. De eerste is bestemd voor de Gemeente. De tweede is voor Huisvesting. Bij de uitgang van de kerkzaal is de collecte voor de Voedselbank van Nieuw Buinen

Schriftlezing en preek
De schriftlezing en preek worden verzorgd door Richard Klein. Gelezen wordt uit  Johannes 2:1-12. Het thema is “Nieuwe wijn”.

Zangleiding
De zang wordt geleid door Marijke Zijlstra en begeleid door het combo van de gemeente.

Wie is Richard Klein.
Richard is (mede) oprichter van MM4 Events, een organisatie die bekend staat om haar nationale en internationale running- events waaronder de pentatlon.eu en de 4 mijl van Emmen. Hardlopen voor A21.org  en strijden voor gerechtigheid. Richard heeft een passie voor Vader God en Jezus en spreekt met regelmaat in binnen en buitenland. Daarnaast is hij als vaste spreker verbonden aan verschillende Evangelische en Baptisten Gemeenten. Richard is getrouwd met Ilona en vader van één zoon, Hugo en twee dochters, Lobke en Kato. Naast het gezin en een opleiding Theologie mag Richard graag hard lopen in de Drentse bossen.