Bezoek je onze kerk voor het eerst?

Bezoek je onze kerk voor het eerst?

Wat leuk dat je bij ons langs komt! Hieronder staat een lijst met veelgestelde vragen.

Waar staat de kerk?
Onze kerk staat op de grens van Drenthe en Groningen aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen. In onze agenda staan onze activiteiten en openingstijden. Een routeomschrijving vind je hier.

Hoe laat begint de dienst?
De zondagochtend dienst begint elke zondag om 9:30 uur.

Waar moet ik parkeren?
Je auto parkeer je op de parkeerstroken langs het Dwarsdiep en Dwarskade. Fietsen kunnen naast de hoofdingang geparkeerd worden. Wil je er rekening mee houden dat de parkeerplaatsen voor de kerk bestemd zijn voor mensen die slecht te been zijn. Op de grasvelden langs de straat mag niet geparkeerd worden.

Wat voor kleren moet ik aan?
Kom zoals je bent. We hebben geen dress code!

Waar kunnen mijn kinderen naar toe?
Voor kinderen zijn er tijdens de zondagochtend dienst verschillende groepen. Baby’s en peuters tot en met 3 jaar kunnen naar de crèche. Voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar is er zondagsschool. De kinderen mogen eerst mee de dienst in en gaan gezamenlijk in de loop van de dienst naar een eigen ruimte.

Hoe gaat de zondagochtend dienst?
Elke zondagochtend wordt er samen gezongen met het aanbiddingsteam. Je kunt de teksten lezen op het scherm en meezingen als je dat wil. We lezen uit de bijbel. Elke dienst verzorgt een spreker de preek. Deze zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Na de dienst is er ruimte voor gesprek en koffie. De dienst duurt ongeveer anderhalve uur. Er staat altijd iemand een gastheer- of vrouw klaar om je wegwijs te maken. Voel je vrij om ons aan te spreken!

Heb je vragen of opmerkingen nadat bij ons bent geweest? Laat het ons dan weten.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/sites/site44365/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/sites/site44365/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/sites/sit...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/sites/site44365/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52