Alpha Youth


Voor wie?

Vraag je, je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Dan is Alpha – Youth echt iets voor jou!

Wat is Alpha – Youth?

Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen zoals: Jezus, de Heilige Geest, bidden, de bijbel, genezing, kwaad en de kerk. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Wanneer, hoe laat en waar?

Van 19 maart t/m 18 juni op zondagavond van 18:00 tot 20:00 uur in de Baptistengemeente te Nieuw-Buinen. We sluiten af met een gezellig kamp van 23 tot 24 juni.

Kosten?

De kosten bedragen 15 euro voor alle avonden en het kamp. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL93RABO0360722563 o.v.v. Alpha Youth en je naam. Mocht dit niet lukken, geen probleem, laat het mij dan even weten.

Lijkt het je wat? Namens alle jeugdleiders heet ik je van harte welkom!

Sarah Timmer
sarahtimmer@hotmail.nl

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Voor- en achternaam ouder(s)/verzorger(s) (verplicht)

  Telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s) (verplicht)

  Vragen/opmerkingen